Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.

Datum

zaterdag 18-11-2017

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Rabozaal

Genre

Toneel

Kaarten

Vriend: € 21,00
Regulier: € 23,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Theater Rotterdam & Toneelschuur Producties Revolutionary Road

Theater Rotterdam & Toneelschuur Producties

 • Revolutionary Road

  Theater Rotterdam & Toneelschuur Producties - Revolutionary Road

  Hoe breek je uit je eigen leven zonder zelf kapot te gaan?

  In Revolutionary Road  fileert schrijver Richard Yates de droom van het gelukkige gezinsleven. Frank en April Wheeler zijn totaal vastgelopen in hun burgerlijke bestaan in de buitenwijken van een grote stad, waar alles draait om het perfecte plaatje. Langzaam ontstaat het idee om alles achter te laten en een nieuw leven te beginnen in Parijs. Een besluit met grote gevolgen.

  Erik Whien regisseert een geweldige cast in deze voorstelling over de ongrijpbaarheid van een ander en over willen ontsnappen maar niet aan jezelf kunnen ontkomen. Theater Rotterdam is ontstaan uit de fusie van Ro Theater, Rotterdamse Schouwburg en Productiehuis Rotterdam.

  tekst: Richard Yates ∙ bewerking: Jacob Derwig ∙ regie: Erik Whien ∙ spel: Jacob Derwig, Teun Luijkx, Malou Gorter en Alejandra Theus

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. 

 • Kijken met andere ogen
  Een voorstelling kun je op vele manieren beleven en bekijken. Een inleiding laat je kijken met andere ogen en werpt een nieuwe blik op een productie.

  Bij een inleiding laten wij de experts aan het woord. Een regisseur, choreograag, speler of deskundige van buitenaf vertelt over de voorstelling, de achtergronden en het maakproces. Deelname is gratis, reserveren is noodzakelijk. 

  De inleidingen starten altijd om 19.00 uur. Na de inleiding heeft u altijd nog even de de gelegenheid om uw benen te strekken voordat de voorstelling begint.  Advertenties