Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

woensdag 18-04-2018

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Grote Zaal

Genre

Toneel

Kaarten

Vriend: € 24,00
Regulier: 26,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Theater Utrecht Platonov (Anton Tsjechov)
 • Theater Utrecht Platonov (Anton Tsjechov)
 • Theater Utrecht Platonov (Anton Tsjechov)
 • Theater Utrecht Platonov (Anton Tsjechov)
 • Theater Utrecht Platonov (Anton Tsjechov)

Theater Utrecht

 • Platonov (Anton Tsjechov)

  Hartverscheurend eerlijk stuk over menselijke misverstanden en de kracht van liefde

  Vier vrouwen dingen naar de liefde van Misja Platonov, Tsjechovs briljante kruising tussen Hamlet en Don Juan. De charmante, hoogopgeleide dorpsonderwijzer, die al zijn ambities begraven heeft, vraagt zich af wie hij moet kiezen en vooral waarom ze juist hem zo achterna zitten.

  Platonov (1881) is het eerste, avondvullende toneelstuk van Anton Tsjechov. En gelijk ook zijn meest onstuimige, waarin verlangens, dromen en liefde dwars door elkaar en alle sociale lagen heenvliegen. Astrid van Eck (Hedda Gabler), Ilke Paddenburg (winnaar Colombina 2016 voor Een soort Hades) en Claire Bender spelen de vrouwen. Vincent van der Valk (winnaar Arlecchino 2015) speelt Platonov.

  tekst: Anton Tsjechov ∙ vertaling: Jacob Derwig ∙ regie en muziek: Thibaud Delpeut ∙ spel: Claire Bender, André Dongelmans, Jacobien Elffers, Bram Gerrits, Isabelle Houdtzagers, Ward Kerremans, Jesse Mensah, Ilke Paddenburg, Vincent van der Valk, Mattias Van de Vijver

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. 

 • Kijken met andere ogen
  Een voorstelling kun je op vele manieren beleven en bekijken. Een inleiding laat je kijken met andere ogen en werpt een nieuwe blik op een productie.

  Bij een inleiding laten wij de experts aan het woord. Een regisseur, choreograag, speler of deskundige van buitenaf vertelt over de voorstelling, de achtergronden en het maakproces. Deelname is gratis, reserveren is noodzakelijk. 

  De inleidingen starten altijd om 19.00 uur. Na de inleiding heeft u altijd nog even de de gelegenheid om uw benen te strekken voordat de voorstelling begint.  Advertenties