Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.

Datum

dinsdag 14-11-2017

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Grote Zaal

Genre

Dans, Show

Kaarten

Vriend: € 26,50
Regulier: € 28,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Ibérica de Danza Carmen vs Carmen
 • Ibérica de Danza Carmen vs Carmen

Ibérica de Danza

 • Carmen vs Carmen

  Ibérica de Danza - Carmen vs Carmen

  Zinderende voorstelling vol Spaans temperament

  Het internationaal geroemde Ibérica de Danza steekt op fenomenale wijze het Spaanse danscultuurgoed in een moderne jas. Onder aanvoering van choreograaf Manuel Segovia en zijn partner Violeta Ruiz vermengt het gezelschap klassiek Spaans ballet, flamenco, folk en moderne dans.

  Rode draad in Carmen vs Carmen is de vrouw, met haar passie, haar streven naar vrijheid en haar rol als draagster van nieuw leven. Een zinderende avond met zuidelijk (dans)temperament en meeslepende muziek van Georges Bizet en Isaak Albéniz.

  artistieke leiding: Manuel Segovia ∙ muziek: Georges Bizet en Isaak Albéniz

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Kijken met andere ogen
  Een voorstelling kun je op vele manieren beleven en bekijken. Een inleiding laat je kijken met andere ogen en werpt een nieuwe blik op een productie.

  Bij een inleiding laten wij de experts aan het woord. Een regisseur, choreograag, speler of deskundige van buitenaf vertelt over de voorstelling, de achtergronden en het maakproces. Deelname is gratis, reserveren is noodzakelijk. 

  De inleidingen starten altijd om 19.00 uur. Na de inleiding heeft u altijd nog even de de gelegenheid om uw benen te strekken voordat de voorstelling begint.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties