Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.

Datum

zaterdag 14-10-2017

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Grote Zaal

Genre

Toneel

Kaarten

Vriend: € 21,00
Regulier: € 23,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Koninklijke Vlaamse Schouwburg Para (David Van Reybrouck)

Koninklijke Vlaamse Schouwburg

 • Para (David Van Reybrouck)

  Koninklijke Vlaamsche Schouwburg - Para

  Over de complexe tragiek van internationale ‘vredesoperaties’

  Negen jaar na het internationaal bejubelde Missie, destijds ook met veel succes te zien in de Agnietenhof, laat David Van Reybrouck in zijn nieuwe monoloog Para de militair aan het woord. De schrijver baseerde zich op de Belgische militaire interventie in Somalië in 1992-1993. Hij doorploegde archieven en publicaties en interviewde paracommando’s die deelnamen aan deze missie. Para is aanklacht noch lofzang, maar onderzoekt de complexe tragiek van internationale ‘vredesoperaties’.  “Na Missie opnieuw een geweldige voorstelling. Aanrader!” aldus Ruud van Zuilen.

  “Na het vorige succes van David Van Reybrouck waren de verwachtingen hooggespannen. Para maakt ze waar... Dit is het verhaal van zoveel internationale missies, in elk detail raak getroffen.” (de Volkskrant ★★★★★)

  tekst: David Van Reybrouck ∙ regie: Raven Ruëll ∙ spel: Bruno Vanden Broecke

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties