Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
De regels van Floor | 13 jan | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  vrijdag 13-01-2023

  Aanvang

  19:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Jeugd

  Kaarten

  Regulier: € 23,50
  t/m 12 jaar: € 23,50
  Vriend: € 21,50
  Vriend/RTK: € 19,15

  Vriend t/m 12 jaar: € 21,50
  RIV the Kid-korting: 10%
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  De regels van Floor (8+)

  De regels van Floor

 • (8+)

  Humoristische familievoorstelling naar de succesvolle boeken van Marjon Hoffman

  De boekenreeks en de televisieserie rond het eigenwijze meisje Floor van schrijfster Marjon Hoffman is sinds 2003 een enorm succes. Nu komt Floor naar de Agnietenhof! 
  Waar de regels gewoonlijk door volwassenen worden gemaakt, vindt Floor dat kinderen dat heel goed zelf kunnen. In het leven van de elfjarige Floor gaat alles precies volgens plan. Oké, er komt best een grote verandering aan, Floor gaat na de zomervakantie namelijk naar de middelbare school, samen met haar beste vriendin Margreet. De toekomst ziet er rooskleurig uit. Maar dan heeft haar vader een verrassing…

  script: Marjon Hoffman, Ernst Jan van Rossen en Don Duyns, naar de boeken van Marjon Hoffman ٠ regie: Naomi van der Linden ٠ spel: Rutger de Bekker, Eva Poppink, Max Laros e.a.

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties