Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
100% Hollandse Hits Live | 11 mrt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

zaterdag 11-03-2023

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

VBP: € 29,00
Vriend: € 29,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
100% Hollandse Hits Live

100% Hollandse Hits Live

 • Geniet van muziek van Danny Vera, Doe Maar, Anouk & meer

  100% Hollandse Hits Live laat je de grootste hits uit 75 jaar muziek van eigen bodem horen. Een heerlijke avond meezingen, een traantje wegpinken, emotionele herinneringen ophalen, maar ook volledig uit je plaat gaan.
  Je hoort liedjes van muzikale helden als Boudewijn de Groot, André Hazes, Danny Vera, BLØF, Doe Maar, Herman Brood, Suzan & Freek, Anouk, Golden Earring en vele anderen. En dat alles uitgevoerd door de ijzersterke 100% Hollandse Hits Live band!

  regie: Monira McIntosh ∙ muzikale leiding: Jack van de Ven
   

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties