Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.

Datum

dinsdag 10-10-2017

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Grote Zaal

Genre

Dans

Kaarten

Vriend: € 23,00
Regulier: € 25,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Introdans Mediterranée

Introdans

 • Mediterranée

  Introdans - MÉDITERRANÉE

  Temperament en sensualiteit in volledig Spaans programma

  Introdans brengt de Agnietenhof in zuidelijke sferen met werk van uitsluitend Spaanse choreografen. Hun benadering van dans is aards en intuitief, vol temperament, sensualiteit en levenslust.

  Van choreograaf Cayetano Soto staan er drie werken op het programma. Hij is een van de meest gevraagde dansmakers en staat bekend om zijn eigenzinnige balletten, vol technische uitdagingen. De jonge Jorge Pérez Martínez komt met een nieuwe creatie en laat in het openingsballet gelijk het voltallige Introdans-ensemble opdraven. Het wonderschone Rassemblement van Spanjes bekendste choreograaf, Nacho Duato, maakt deze zinderende dansavond compleet.

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties