Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

zaterdag 09-12-2017

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:00 uur

Zaal

Grote Zaal

Genre

Muziek

Kaarten

Vriend: € 26,50
Regulier: € 28,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Top 2000 Live Music!

Top 2000 Live

 • Music!

  Top 2000 Live - Music!

  Nieuwe setlist boordevol krakers uit de rock, pop, soul en nederpop

  Music was my first love, and it will be my last! Vocale alleskunners als Michèle van der Aa, Jeroen van den Berg en Jorginho Paunussa brengen, begeleid door een steengoede elfkoppige band, een selectie uit de Top 2000 van Radio2, die traditiegetrouw de laatste week van het jaar op radio en tv over ons wordt uitgestort. Ook deze Top 2000 Live is een muzikale achtbaan vol klassiekers, eendagsvliegen en vergeten pareltjes uit het legendarisch rock-, pop-, soul- en nederbeat-repertoire.

  regie: Winfred van Buren ∙ muzikale leiding: Nick Bult ∙ met: Michèle van der Aa, Jeroen van den Berg, Jorginho Paunussa e.a.

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties