Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

vrijdag 09-03-2018

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Grote Zaal

Genre

Muziek, Show

Kaarten

Vriend: € 34,00
Regulier: € 36,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Karin Bloemen & band Volle Bloei

Karin Bloemen & band

 • Volle Bloei

  Karin Bloemen - Volle Bloei

  La Bloemen brengt een hartverwarmende avond vol muziek, humor, energie en inspiratie

  Wanneer ben je in de bloei van je leven? De een ontluikt al in zijn jonge jaren, voor de ander begint het leven na zijn veertigste en sommige mensen lijken tot hun pensioen in de knop te staan. Karin Bloemen trakteert op een hartverwarmende avond en een wervelende show vol grappen, muziek en inspiratie, zodat je als herboren de zaal verlaat. Want de bloei van je leven, dat is nu!

  Karin Bloemen zoekt jong talent
  Om ook talent in de dop tot volle bloei te laten komen, mag een jong talent uit Tiel samen met Karin Bloemen een nummer zingen in haar show. Ben jij tussen de 16 en 25 jaar, kun je goed zingen en wil je graag op een groot podium staan met deze vakvrouw? Meld je dan nu aan en wie weet sta jij straks op het toneel van de Grote Zaal!

  “In ‘Volle Bloei’ pakt Karin Bloemen uit met alles wat ze in huis heeft. Nóg betere liedjes, nóg mooiere kostuums en nóg meer spektakel met licht en decor.” (Noord Nederlands Dagblad)

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties