Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.

Datum

vrijdag 06-10-2017

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:35 uur

Zaal

Grote Zaal

Genre

Toneel

Kaarten

Vriend: € 25,00
Regulier: € 27,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Het Nationale Theater Het verzamelde werk van William Shakespeare (ingekort)

Het Nationale Theater

 • Het verzamelde werk van William Shakespeare (ingekort)

  Het Nationale Theater - Het verzamelde werk van William Shakespeare 

  37 klassiekers in een moordtempo!

  Alle stukken van Shakespeare op één avond! De grappigste opfriscursus en de snelste introductie op ’s werelds grootste theaterschrijver.

  Wat is er nodig om het verzamelde werk van William Shakespeare op het podium te brengen? Niet veel meer dan drie mannen en wat attributen! Alle 37 avondvullende stukken – met in totaal 1843 personages – zijn lichtjes ingekort, met de perfecte theateravond als resultaat.

  Zodat je kan zeggen dat je álle Shakespeares hebt gezien
  Van Romeo en Julia tot Hamlet, van As you like it tot De storm, van Midzomernachtdroom tot Wintersprookje; alles komt aan bod. In regie van Theu Boermans brengen Jappe Claes, Vincent Linthorst en Bram Suijker al Shakespeares personages tot leven. Een razende komedie in de allerbeste slapstick-traditie.

  Langstlopende komedie van West End
  Het verzamelde werk van William Shakespeare (ingekort) is met 9 jaar de langstlopende komedie op West End. Deze eigen bewerking maakt na een succesvolle serie in Den Haag nu een landelijke tournee. Een must-see voor de theaterliefhebber!

  "Snel, effectief en met veel theatraal effect, zo is de regie van Theu Boermans, met in de bewerking een paar goede, actuele grappen. Ook Vincent Linthorst en Jappe Claes (vooral zijn Lady Macbeth als Vlaamse hoerenmadam is leuk) zijn op dreef in virtuoos komediespel met een knipoog. Suijker excelleert in de vrouwenrollen: als een verzenuwde Cleopatra, gillende keukenmeid Ofelia en vampachtige Gertrude." (Volkskrant ★★★★)

  “Alle drie storten ze zich met overgave in hun uiteenlopende rollen.’’ (Theaterkrant)

  “Interessant en boeiend. Verrassend en hilarisch. Goede acteurs. Stuk zat goed in elkaar.’’ “In één woord: HILARISCH! Briljant en heel erg hard moeten lachen.’’ (publieksreacties)

  tekst: Adam Long, Daniel Singer en Jess Winfield ∙ regie: Theu Boermans ∙ spel: Jappe Claes, Vincent Linthorst en Bram Suijker ∙ vertaling: Rezy Schumacher ∙ dramaturgie: Karim Ameur ∙ kostuumontwerp: Iris Elströdt ∙ lichtontwerp: Barry van Oosten ∙ decor: Ruud Brouwer

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties