Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

woensdag 04-04-2018

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:00 uur

Zaal

Grote Zaal

Genre

Toneel

Kaarten

Vriend: € 28,00
Regulier: 30,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Jon van Eerd Harrie & Eva - Een paradijselijke komedie

Jon van Eerd

 • Harrie & Eva - Een paradijselijke komedie

  Onbesuisde en grappige komedie van de grootmeester van de Nederlandse klucht

  Op de zevende dag was er rust. Totdat Harrie het Paradijs binnenwandelde... Harrie Vermeulen is terug met een doldrieste komedie. Onbesuisd en razend als vanouds en steeds maar weer de verkeerde beslissingen nemend, maakt Harrie er weer een kolossale puinhoop van.

  Bovendien heeft hij een flinke snoepverslaving en lijken de vijgenbladeren te klein, wat zijn potsierlijke voorkomen in het Paradijs niet ten goede komt. Harrie & Eva is een onbetaalbaar grappige komedie van de hand van Jon van Eerd.

  “Van Eerd tilt het genre naar een hoog en eigentijds niveau.” (AD over Jon van Eerd)
  “De mimiek en lichaamstaal van Jon van Eerd als Eva, in een naaktpak en met blonde pruik… Op die momenten is hij onovertroffen en onderstreept hij in deze tiende editie van ‘Harry Vermeulen’ zijn grote komische talent.” (NRC ★★★★★)

  tekst: Jon van Eerd ∙ regie: Caroline Frerichs ∙ spel: Jon van Eerd, Margo Dames, Karel Simons, Rosalie de Jong en Jacqueline Aronson ∙ muziek: Marco Braam

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties