Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.

Datum

vrijdag 03-11-2017

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Rabozaal

Genre

Muziek, Jazz

Kaarten

Vriend: € 17,50
Regulier: € 19,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Marijn Brouwers The Chet Baker Room

Marijn Brouwers

 • The Chet Baker Room

  Marijn Brouwers - The Chet Baker Room

  Jazzlegende als symbool voor de dolende mens

  In 1988 overleed jazzlegende Chet Baker na een val uit het raam van het Amsterdamse Hotel Prins Hendrik. Of is hij gesprongen? Zijn sterrenstatus, overmatig drugsgebruik en vroege dood creëerden de mythe van ‘de mooie jongen met wie het verkeerd afliep’.

  Marijn Brouwers zingt in de aanloop naar Bakers dertigste ster aar nieuwe songs en de mooiste, in het Nederlands vertaalde jazzklassiekers. Brouwers, die al succesvolle hommages bracht aan Frans Halsema en Charles Aznavour, wordt begeleid door topmuzikanten.

  regie: Ruut Weissman ∙ met: Marijn Brouwers ∙ mondharmonica: Hermine Deurloo ∙ gitaar en percussie: Anne Soldaat ∙ (contra)bas: Reyer Zwart

  Deze voorstelling maakt onderdeel uit van Jazzy Tiel.

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties