Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

donderdag 01-02-2018

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Grote Zaal

Genre

Dans

Kaarten

Vriend: € 22,00
Regulier: € 24,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Conny Janssen Danst INSIDE OUT

Conny Janssen Danst

 • INSIDE OUT

  Conny Janssen Danst - INSIDE OUT

  Een groot dansersensemble, overrompelend toneelbeeld en prachtige livemuziek

  Na volle zalen, lovende recensies in de pers, enthousiaste reacties van ontroerde, verwonderde bezoekers én een nominatie voor een Zwaan – de dansvakprijs van Nederland – komt INSIDE OUT naar Tiel. Het werk van choreografe Conny Janssen is theatraal, krachtig en ontroerend. Haar dansers zijn echte mensen: strijdbaar, breekbaar en gepassioneerd.

  Ook dit keer kiest ze voor een voorstelling met live muziek, met singer-songwriter iET (genomineerd voor Soul&Jazz Award Radio 6), multi-instrumentalist Budy Mokoginta, cellist Jonas Pap (bekend van Kyteman Orchestra) en toetsenist Pieter de Graaf (bekend van Wouter Hamel en Kyteman Orchestra). Ze brengen samen nieuwe composities en bewerkingen geïnspireerd op thema’s van Bach.

  choreografie: Conny Janssen muziekcompositie: iET, Budy Mokoginta, Jonas Pap en Pieter de Graaf ∙ livemuziek: iET, Budy Mokoginta e.a.

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Kijken met andere ogen
  Een voorstelling kun je op vele manieren beleven en bekijken. Een inleiding laat je kijken met andere ogen en werpt een nieuwe blik op een productie.

  Bij een inleiding laten wij de experts aan het woord. Een regisseur, choreograag, speler of deskundige van buitenaf vertelt over de voorstelling, de achtergronden en het maakproces. Deelname is gratis, reserveren is noodzakelijk. 

  De inleidingen starten altijd om 19.00 uur. Na de inleiding heeft u altijd nog even de de gelegenheid om uw benen te strekken voordat de voorstelling begint.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties