Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Tiel - Agnietenhof


Toptoneel

Toptoneel met veel grote namen

In de maanden april en mei staat het programma van de Agnietenhof vol met prachtige toneelvoorstellingen. Er zijn moderne versies van bekende voorstellingen te zien, maatschappelijk betrokken stukken, maar ook klassiekers en nieuw werk. Stuk voor stuk toptoneel, mét veel grote namen: Waldemar Torenstra, Jeroen Spitzenberger (o.a. ‘Divorce’ en ‘Oogappels’), Bram van der Vlugt, Victor Reinier (o.a. ‘Flikken Maastricht’), Anniek Pheifer, Pierre Bokma en vele anderen.

Orkater bijt op dinsdag 2 april het spits af met 237 redenen om door te gaan; een vrolijke en ontroerende voorstelling met theatermakers Geert Lageveen en Leopold Witte over het leven en de dood.
Later die maand mogen we Toneelgroep Maastricht weer ontvangen. Anniek Pheifer en Jeroen Spitzenberger spelen de hoofdrollen in Noem het maar liefde, de gloednieuwe komedie van Ilja Leonard Pfeijffer. Onlangs overladen met sterren in onder andere NRC en de Volkskrant:

“(…) een feest van een voorstelling.” (…) “Geweldig ensemble leeft zich uit in seks, liefde en getob over intermenselijke verhoudingen.” (de Volkskrant ★★★★★)

Ook DE VERLEIDERS zijn eind april met een nieuwe voorstelling in de Agnietenhof te zien: #niksteverbergen. In dit veelbesproken toneelstuk nemen onder anderen George van Houts en Pierre Bokma online privacy en big data stevig onder de loep.

Toneelgrootheden: 2x Croiset op het toneel
Bijzonder is dat in ruim een maand beide broers Croiset bij ons op het toneel staan. Toneelgrootheden Hans en Jules Croiset schitteren allebei met een sterke tegenspeler aan hun zijde. Hans Croiset is op donderdag 4 april samen met Elsie de Brauw te zien in het liefdevolle, intense toneelstuk Heisenberg (Theater Rotterdam) en Jules Croiset speelt op vrijdag 17 mei samen met Victor Reinier in de thrillerkomedie Een goed mens.

➤ Lees interviews, bekijk video's & doe mee aan een winactie in onze Toneel Special

➤ Bekijk het complete toneelprogramma

TerugAdvertenties