Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Tiel - Agnietenhof


Rabobank West Betuwe naamgever Grote Zaal

“Cultuur verbindt en inspireert jong en oud. Daarom werken we graag samen met toonaangevende culturele partners om gezamenlijk cultuur toegankelijk te maken voor iedereen,” aldus directielid van Rabobank West Betuwe Remco Boer. Vanaf september 2019 verbindt Rabobank West Betuwe haar naam aan de grote zaal van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof.

Al vele jaren is de Rabobank West Betuwe verbonden aan onze schouwburg, wat met name zichtbaar was in de naamgeving van de kleine zaal. Vanaf seizoen 2019/2020 vergroot de bank haar betrokkenheid en wordt zij naamgever van de grote zaal. Dit betekent dat de grote zaal vanaf september Rabozaal zal heten. De kleine zaal wordt vanaf dat moment gewoon weer ‘kleine zaal’ genoemd.

Ruud van Zuilen, directeur van Cultuurbedrijf Tiel, waaronder de Agnietenhof valt: “Wij zijn erg blij dat de Rabobank West Betuwe op deze manier haar betrokkenheid bij de lokale en regionale samenleving laat zien en het belang van kunst en cultuur onderschrijft. Met de ondersteuning van de bank en van andere partners zijn wij in staat kunst en cultuur voor iedereen een bron van inspiratie, ontmoeting, ontwikkeling en plezier te laten zijn”. 

Vermelding zalen seizoen 2019/2020
De kaartverkoop voor jubileumseizoen 2019/2020 is op woensdag 15 mei gestart. Op de tickets die vanaf dat moment zijn verkocht staat de juiste zaal vermeld. De bewegwijzering is inmiddels ook aangepast.

TerugAdvertenties