Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Tiel - Agnietenhof


Programma september & oktober 2020 bekend!


Bekijk hier het programma >

Het is zover: de kaartverkoop van (een deel van) seizoen 2020/2021 van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof start binnenkort! Het programma is door deze roerige tijd nog altijd in beweging en daarom starten we met de kaartverkoop voor de maanden september en oktober 2020, die inmiddels definitief zijn. Op een later moment kun je kaarten bestellen voor de rest van het seizoen. Noteer alvast onderstaande data:

Start kaartverkoop voorstellingen september & oktober: 
Vriendenverkoop: donderdag 16 juli om 10.00 uur
Reguliere verkoop: woensdag 22 juli om 10.00 uur. 

Start kaartverkoop voorstellingen v.a. november: 
Vriendenverkoop: donderdag 3 september om 10.00 uur.
Reguliere verkoop: woensdag 9 september om 10.00 uur. 

Als eerste kaarten bestellen?
Vrienden krijgen voorrang op de kaartverkoop en mogen vanaf donderdag 16 juli en donderdag 3 september om 10.00 uur kaarten bestellen. Ook krijgen Vrienden het hele seizoen korting op (bijna) alle voorstellingen/films en worden zij als eerste gebeld als ze bij een uitverkochte voorstelling op de wachtlijst staan. Word vóór woensdag 15 juli a.s. Vriend en bestel je kaarten tijdens de Vriendenverkoop. Vriend worden ter ondersteuning van ons theater mag natuurlijk ook! Benieuwd naar alle Vriendenvoordelen? Bekijk ze in ons online magazine >

Het programma | online seizoensmagazine 
We hebben een prachtig programma voor je in petto, dat in de loop van het theaterseizoen alleen maar interessanter wordt. Door de vele veranderingen verschijnt er dit jaar bij uitzondering geen papieren brochure, maar staat er een online magazine boordevol voorstellingen voor je klaar. Op maandag 13 juli komt het programma ook op agnietenhof.nl te staan. 

Bekijk hier het programma van september/oktober 2020 >

Kaarten bestellen 
- Bestel waar mogelijk online via agnietenhof.nl.
- Je kunt maximaal 4 kaarten per persoon bestellen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar vanwege de 1,5 meterregeling en we willen zoveel mogelijk bezoekers een kans geven op kaarten.
- Kun je niet online bestellen? Dan is de kassa op woensdag 22 juli van 10.00 tot 16.00 uur voor je geopend, telefonisch bestellen is deze dag niet mogelijk. 
- Wegens de coronamaatregelen zijn we vanaf 23 juli alleen telefonisch bereikbaar. Klik hier voor de volledige telefonische bereikbaarheid.

Heb je vragen? Wellicht heeft een andere bezoeker de vraag al eerder gesteld en staat deze in de FAQ. Staat je vraag er niet bij, mail dan naar onze kassa via kassa@cultuurbedrijftiel.nl. Door de grote drukte reageren wij mogelijk later dan je van ons gewend bent, maar wij helpen je graag.

Wij wensen je veel plezier met het uitzoeken van je favoriete voorstellingen!

TerugAdvertenties