Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Tiel - Agnietenhof
 • Programma 22/23 is bekend

  Het theaterprogramma van 22/23 is nu te bekijken op onze website! Een mooi, gevarieerd programma met o.a. Grease de Musical, Youp van 't Hek, Bert Visscher, Tania Kross, Juf Roos & meer! Kijk hier voor het hele programma.

   

  De zon, de maan en de sterren zijn een grote inspiratiebron voor artiesten en worden al eeuwenlang bezongen en geëerd op het podium. Niet alleen de artiesten, maar ook de bezoekers zijn de sterren van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof. En sterren laat je schitteren en stralen. Dat doet het Tielse theater met verleidelijke shows, grote namen en intieme voorstellingen. 
   
  Muziek en Cabaret
  Als het over het heelal gaat, kan André Kuipers niet ontbreken natuurlijk. Na het grote succes van zijn Ruimtevaartcollege is hij weer terug in Tiel met een bijzonder theatercollege. In de Rabozaal zingen de grootste artiesten van dit moment de sterren van de hemel: Tania Kross, Jan Smit, Ilse DeLange, The Analogues en Ellen ten Damme. Een musical waar vol spanning naar uit wordt gekeken is ‘Grease’. Deze musicalhit is maar liefst zes keer te zien in de Agnietenhof. 
  Ook liefhebbers van Nederlands topcabaret gaan een schitterend theaterseizoen tegemoet. Tiel mag natuurlijk niet ontbreken in de afscheidstour van Youp van ’t Hek. Zijn laatste tour langs de Nederlandse theaters is er eentje met een feestelijk uitroepteken. Hij is nog slechts driemaal bij ons te zien en dat het een oerknal van een voorstelling gaat worden is nu al zeker. Ook Peter Pannekoek, Nienke Plas, Bert Visscher, Freek de Jonge en Henry van Loon komen voorbij komend seizoen. 

  Dans en Jeugd
  Uiteraard kan een theaterseizoen niet zonder de betovering van dans. Introdans is weer meerdere keren te zien in de Agnietenhof en start met het bruisende programma ‘Aqua’. De jongste bezoekers en hun ouders kunnen hun hart ophalen bij De Waanzinnige Boomhut van Meneer Monster, Titus & Fien en Juf Roos.

  Start kaartverkoop
  De kaartverkoop voor theaterseizoen 2022/2023 start op woensdag 22 juni om 10.00 uur. Vrienden van de Agnietenhof mogen vanaf vrijdag 17 juni om 10.00 uur al kaarten bestellen. Als Vriend krijg je voor € 27,50 per jaar allerlei voordelen, waaronder bijna een week voorrang op de kaartverkoop. Voor meer informatie over onze Vrienden klik hier.
   

   

  Terug  Advertenties