Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Peachez - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
  • Peachez

    Beste bezoeker(s) van Peachez,

    Samen met uw theater hebben we geprobeerd om nieuwe speeldata voor de voorstelling Peachez te plannen. Ondanks de bereidwilligheid van de theaters en de flexibiliteit van cast en crew is dit helaas niet gelukt en hebben we besloten om de tournee van Peachez in de Nederlandse theaters te stoppen. Gelukkig kunnen we u de voorstelling op een andere manier aanbieden zodat iedereen toch de kans krijgt live naar deze voorstelling te kijken. Weliswaar niet vanuit het theater, maar vanuit uw eigen huiskamer, via het online platform Zoom.

    U kunt de voorstelling zien van dinsdag 1 t/m donderdag 3 december en van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 december om 20.00 uur.
    Reserveer nu alvast uw kaart via https://www.toneelgroepmaastricht.nl/voorstelling/peachez/speellijst 
    De toegang is gratis, een donatie is welkom.

    Michel Sluysmans, regisseur Peachez: “Het programma Zoom maakt, net als in het theater, een daadwerkelijke live-ontmoeting mogelijk tussen publiek en spelers. We kunnen elkaar zien, horen en dus voelen. Voor de zomer heeft onze voorstelling Brieven uit Genua, die ook via Zoom werd gespeeld, veel positieve reacties mogen ontvangen van ons publiek. We hopen dan ook dat de online-versie van Peachez in staat is binnen het huidige tijdsgewricht een optimaal alternatief te bieden voor een gedeelde collectieve ervaring.”

    Wij hopen u te mogen verwelkomen tijdens de online versie van Peachez.

    En hopelijk tot snel in uw theater!


    Met vriendelijke groet,

    Servé Hermans en Michel Sluysmans

    Directie Toneelgroep Maastricht

    Terug