Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


My Fair Lady

Musical My Fair Lady in de Agnietenhof


My Fair Lady, een van de populairste musicals ooit komt naar de Agnietenhof in Tiel, namelijk op vrijdag 24 en zaterdag 25 november 2017! De kaartverkoop van My Fair Lady in Tiel start op dinsdag 17 mei om 10.00 uur (Vriendenvoorverkoop) en op woensdag 23 mei (reguliere kaartverkoop). Chris Tates, Esmée Dekker, Sjoukje Hooymaayer, Alfred van den Heuvel en Han Oldigs spelen de hoofdrollen in My Fair Lady.

Sjoukje Hooymaayer, de steractrice uit de best bekeken televisie-comedy ooit, Zeg ‘ns Aaa, keert na jaren weer terug in het theater. Sjoukje zal komend seizoen te zien zijn als Mrs. Higgins in de wereldwijd geliefde musical My Fair Lady. Voor de rol van de hartveroverende Eliza Doolittle hebben vele musical-actrices auditie gedaan. Artistiek producent Hans Cornelissen en zijn team hebben voor de talentvolle Esmée Dekker gekozen. Na rollen in de klassiekers De Jantjes, Heerlijk duurt het langst en A Chorus Line heeft Esmée met de rol van Eliza Doolittle nu haar eerste hoofdrol te pakken. Chris Tates zal de rol van Professor Higgins vertolken, Alfred van den Heuvel speelt Kolonel Pickering en Han Oldigs is te zien als Alfred Doolittle.

Kenners en liefhebbers zijn het erover eens: My Fair Lady is een van de beste musicals ooit. Al ruim zestig jaar genieten generaties van het verhaal van de excentrieke professor, die de weddenschap aangaat om een eenvoudig bloemenmeisje om te toveren tot een lady in de Engelse society. Dat valt nog niet mee, want Eliza heeft het hart op de tong. Maar leraar en leerling groeien naar elkaar toe en Eliza weet uiteindelijk niet alleen de Engelse elite van slag te brengen…

Waar My Fair Lady in 2018 op Broadway haar revival beleeft, is deze musicalklassieker al vanaf het najaar 2017 in Nederland te zien. Met deze geweldige cast, duizelingwekkende kostuums, fantastische decors en evergreens als 'Als het effe kan', 'Kom terug en dans met mij' en natuurlijk 'Het Spaanse graan' zal My Fair Lady de harten van het publiek weer veroveren.

tekst: Alan Jay Lerner ∙ vertaling: Seth Gaaikema ∙ regie: Paul van Ewijk ∙ met: Esmée Dekker, Chris Tates, Alfred van den Heuvel, Sjoukje Hooymaayer, Han Oldigs, Yoran de Bont e.a. ∙ muziek: Frederick Loewe ∙ choreografie: Chiara Re

De kaartverkoop van My Fair Lady in de Agnietenhof start op dinsdag 17 mei om 10.00 uur (voor Vrienden) of woensdag 23 mei om 10.00 uur (reguliere verkoop):
vr 24 & za 25 november
My Fair Lady
20.00 uur Grote Zaal
€ 48,50 | Vriend/VBP € 46,50 | CJP-korting € 2,50 (incl. garderobe & drankje)

TerugAdvertenties