Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Tiel - Agnietenhof


Filmtheater geopend vanaf 5 juni!


Het Filmtheater heropent de deuren! Vanaf vrijdag 5 juni draaien we weer mooie films in de Agnietenhof en kun je genieten van een Filmhap in het Theaterrestaurant. Dit allemaal op 1,5 meter afstand van elkaar en met maximaal 30 bezoekers per zaal.

Filmprogramma

Elke dinsdag- en vrijdagavond in juni draaien we een film. Te beginnen met de succesvolle titels die eigenlijk in maart en april zouden draaien: ‘Little Women’, ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’ en ‘Emma’. De bezoekers die al kaarten hadden voor deze films worden eerst benaderd om plaats te nemen in de filmzaal. 
Zodra de rest van het programma bekend wordt en je kaarten kunt bestellen, laten we dat weten via de website, e-mail en social media. 
Filmprogrammeur Erica Schoeman: “We starten met één filmvertoning op twee avonden per week. Halverwege de maand juni gaan we kijken hoe het gaat en of we meer vertoningen per week kunnen gaan draaien. Veiligheid gaat boven alles en dat zal leidend blijven in de keuze voor vervolgstappen.”

Theaterrestaurant
Om de avond compleet te maken kunnen filmbezoekers voorafgaand aan de film genieten van een heerlijk gerecht in het Theaterrestaurant. Op dinsdag- en vrijdagavond om 19.30 uur serveren we de bekende Filmhap. Een wisselend gerecht, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. 

Vooraf reserveren
Om de veiligheid te waarborgen moet je voorafgaand aan een bezoek kaarten reserveren. Kaarten bestellen aan de kassa is tijdelijk niet mogelijk. Bestel kaarten via www.agnietenhof.nl of telefonisch via 0344 673 500. Bekijk hier de aangepaste openingstijden

Het filmprogramma van de Agnietenhof wordt aangeboden met inachtneming van de maatregelen van het RIVM. Zo zijn er maximaal 30 bezoekers per zaal welkom die een duidelijke wandelroute kunnen volgen op 1,5 meter afstand van elkaar en de medewerkers. Ook zijn er extra hygiënemaatregelen. Het uitgebreide protocol is hier te lezen.

TerugAdvertenties