Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Tiel - Agnietenhof


Familiemusical 'De Nacht van Flipje'

Ter ere van ons 50-jarig jubileum presenteren we in samenwerking met Homemade Productions de professionele familiemusical De Nacht van Flipje. Klik op de verschillende data voor meer informatie en tickets:

vrijdag 20 december - 19.30 uur (première) >
zaterdag 21 december - 19.30 uur >
zondag 22 december - 14.30 uur >
vrijdag 27 december - 19.30 uur >
zaterdag 28 december - 19.30 uur >
zondag 29 december - 14.30 uur >Het verhaal
Meer dan honderd jaar geleden heeft een uitvinder – Alexander Heldring – vreemdsoortige experimenten uitgehaald met bessensap. Hij was ervan overtuigd dat hij de werking van dat uiterst gezonde goedje ernstig kon versterken als hij de vloeistof zou kruisen met elektriciteit. Helaas voor hem en zijn goedmoedige assistent Ottho van Tiel leverde dat alleen maar een enorme explosie op... voor Alexander is er een standbeeld neergezet en van Ottho is nooit meer wat vernomen.

Nu: de vader van Flip heeft het moeilijk. Zijn kleine fabriekje in bessensap staat op omvallen. En dat zou goed nieuws zijn voor de aanstormende politica Erica Grommer die van plan is om korte metten te maken met natuur en klimaat. Al dat rood, en al dat groen is haar een doorn in het oog.

Geven vader Anton en zoon Flip het op? Of gaan ze de strijd aan? En weten ze de ogen van de omgeving te openen... je hoeft niet altijd alles maar te pikken, je bent niet bij voorbaat al de verliezende partij.

Dan duiken Ottho en Alexander op... Blijkbaar heeft hun experiment toch wel iets opgeleverd. Met dat geëlektrocuteerde bessensap van Vader Anton roep je bijzondere krachten in jezelf op.

Maar misschien ís Flip van zichzelf al een superheld? En ben jij ook een held?

Het 50-jarig jubileum van de Agnietenhof in theaterseizoen 2019/2020 is de aanleiding voor deze productie, die gemaakt wordt in samenwerking met Homemade Productions. De Nacht van Flipje wordt gedragen door professionele acteurs én amateuracteurs uit de regio. De musical is geschreven door Dick van den Heuvel (winnaar Musical Award 2018 voor Was getekend, Annie M.G. Schmidt) met muziek van Jeroen Sleyfer (o.a. muzikaal leider The Addams Family).

www.denachtvanflipje.nl

TerugAdvertenties