Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Tiel - Agnietenhof


De BelofteWat begon als een hoopvolle tekst speciaal geschreven voor één theater werd al snel omarmd door de gehele culturele sector en groeide uit tot een poëtisch statement. Aan alle mensen die theater een warm hart toedragen. 

Het kunstwerk, bestaande uit een column van Jan Beuving en een video, gaat over de belofte van een lege zaal, waarin de magie van wat straks weer kan en mag sluimert. De 400 culturele organisaties kijken reikhalzend uit naar dat moment. Zodra het weer mag ontvangen we je met open armen en zorgen we ervoor dat je kunt genieten van al het moois dat theater te bieden heeft.

Bekijk de video en droom de zalen weer vol!
Hans van Manen, Peter Pannekoek, Soumaya Ahouaoui, Jaap van Zweden en Simone Kleinsma spraken deze op tekst gezette hoop uit. 
Verder werd er samen gewerkt met danser Uri Eugenio (LeineRoebana) en een viertal pianisten: Hannes Minnaar, Yang Yang Cai, Helena Basilova en Iris Hond. Zij spelen op vier vleugels een deel uit Canto Ostinato van Simeon ten Holt. Regisseur van de video is Katja Akkerman. Bekijk de video.

De sector belooft alvast 400 kaarten voor de bezoekers te reserveren. Als straks de deuren weer helemaal open gaan, maakt het publiek kans om twee kaarten voor een voorstelling of concert te winnen. In een volle zaal, waarmee de belofte werkelijkheid wordt.
 
‘’Wij zijn klaar om te spelen.
wij wachten - met u - op de rook.’’

Lees meer over De Belofte op www.droom-mee.nl.

TerugAdvertenties