Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Tiel - Agnietenhof


ALLE EVENEMENTEN T/M 31 MEI AFGELAST

Een persoonlijk update van directeur Ruud van Zuilen:

Gezien de bijzondere omstandigheden waarin wij ons bevinden, hoop ik van harte dat het goed met u gaat. 

De ontwikkelingen rondom het coronavirus en de verscherpte maatregelen van de overheid zijn zeer ingrijpend en raken ons allemaal. Als gevolg van die maatregelen zijn alle voorstellingen, films en evenementen in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof tot en met 31 mei 2020 geannuleerd. Wij doen ons uiterste best om zoveel mogelijk van deze voorstellingen op een later tijdstip in te halen en voeren daarover intensief overleg met impresariaten en artiesten. Zodra hier meer over bekend is, zullen wij u informeren.

Gezien de uitzonderlijke situatie kunnen wij, net als andere theaters in Nederland, u ook pas in een later stadium informeren over de verdere financiële afwikkeling. Ik vraag uw begrip daarvoor.
 
Het gaat ons aan het hart dat wij u zo lang niet kunnen ontvangen in ons theater. We werken er hard aan om u straks weer vele prachtige voorstellingen te kunnen presenteren. 

Wij danken u voor uw begrip en medewerking, en hopen u over een tijdje weer in goede gezondheid te mogen ontvangen.
 
Namens alle medewerkers zeg ik: Pas goed op uzelf en op elkaar.
 
Hartelijke groet,
 
Ruud van Zuilen
Directeur Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof

---

Bereikbaarheid
Het gebouw is gesloten voor publiek en medewerkers wordt verzocht thuis te werken. De kassa van de Agnietenhof is tot en met 31 mei 2020 gesloten. Op maandag, woensdag en vrijdag zijn wij tussen 10.00 en 12.00 uur telefonisch bereikbaar via 0344 673 500 en via kassa@cultuurbedrijftiel.nl.

TerugAdvertenties