Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Tiel - Agnietenhof


ALLE EVENEMENTEN T/M 31 MEI AFGELAST


 

Een persoonlijk update van directeur Ruud van Zuilen
10-4-2020

Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof is inmiddels al vier weken gesloten, net als alle andere theaters in Nederland. En zoals u weet duurt dat in ieder geval nog tot 1 juni 2020. Met dit bericht willen wij u graag informeren over de stand van zaken. 

Bewaar uw tickets, geniet later 
De afgelopen weken hebben we hard gewerkt om zoveel mogelijk voorstellingen (en films) te verplaatsen, in overleg met artiesten en impresariaten. Omdat het in Nederland gaat om duizenden voorstellingen is dat een complexe klus. Voor veel voorstellingen hebben we een nieuwe datum kunnen vinden. We gaan deze data pas communiceren als bekend is wanneer we weer open kunnen, om er zeker van te kunnen zijn dat we al die mooie voorstellingen dan ook echt aan u kunnen presenteren. Dit is landelijk zo afgesproken met de andere theaters en met de impresariaten. Per voorstelling nemen wij contact op met onze bezoekers. U hoeft hiervoor dus niets te doen, wij nemen contact met u op. 

De gekochte tickets blijven in ieder geval geldig voor de verplaatste voorstellingen/films. Mocht het niet lukken om een voorstelling/film te verplaatsen of indien u niet kunt op de nieuwe datum, dan zijn er een paar mogelijkheden: 
1. U ontvangt van ons een tegoedbon ter waarde van uw tickets. Deze tegoedbonnen zijn in ieder geval de komende twee seizoenen geldig voor alle voorstellingen, dus t/m juni 2022. Wij verzoeken u dringend om van deze mogelijkheid gebruik te maken, omdat u hiermee helpt de economische klap voor de culturele sector op te vangen. U zult begrijpen dat zo’n lange periode van sluiting voor de theaters en de artiesten grote gevolgen heeft. Wij en de artiesten laten u graag op een later moment genieten van een mooie theateravond. Kijk ook op www.bewaarjeticket.nl. Op deze site leest u meer over de landelijke campagne en de regeling zoals die met alle theaters en in overleg met het ministerie is vastgesteld. 
2. U kunt het aankoopbedrag van uw tickets ook omzetten in een donatie. Hiermee steunt u de theaters, de artiesten en alle mensen achter de schermen. Maar uiteraard hebben we er alle begrip voor als dat voor u niet mogelijk is in deze moeilijke en economisch onzekere tijden. 
3. Indien u geen gebruik wilt maken van een tegoedbon of een donatie, dan kunt u kiezen voor restitutie van het aankoopbedrag. Wij vragen u ook in dit geval nog wel om geduld. Evenals de andere theaters kunnen wij nu nog niet tot restitutie over gaan maar we zullen dit zorgvuldig afhandelen. We volgen hierin de landelijk afgesproken regeling (zie www.bewaarjeticket.nl). 

Start kaartverkoop seizoen 2020/2021 
Naast het verplaatsen van de voorstellingen leggen we op dit moment de laatste hand aan het programma van het nieuwe seizoen. Door de huidige omstandigheden zijn we genoodzaakt de start van de kaartverkoop op te schuiven. Ook de brochure zal op een ander moment en wellicht op een andere manier verschijnen. Zodra er meer duidelijk is, berichten we u direct. Er staan in ieder geval weer heel veel mooie, ontroerende, humoristische en spectaculaire voorstellingen gepland! 

Steuntje in de rug 
We krijgen veel vragen van het publiek of er ‘iets’ gedaan kan worden om de theatersector te steunen. Daarop zeggen we: kom vooral, wanneer onze deuren weer opengaan! Dat vooruitzicht is voor ons een steun. Wij ontvangen u graag zodra het weer kan en de artiesten kunnen niet wachten om u te ontmoeten. 
En er is een andere manier: word Vriend van de Agnietenhof. Als Vriend geniet u van allerlei voordelen, zoals voorrang op de kaartverkoop en korting op alle voorstellingen en films. Vriend bent u al voor € 27,50 en deze bijdrage is voor ons een steuntje in de rug in deze lastige periode. Wilt u Vriend worden of kent u iemand die Vriend wil worden van de Agnietenhof? Klik dan hier voor meer informatie. 

We danken u voor uw geduld en begrip. Wij zullen u persoonlijk berichten zodra er meer duidelijkheid is. Zorg goed voor uzelf en voor uw naasten. We hopen u snel en in goede gezondheid terug te zien in de Agnietenhof. 

Hartelijke groet, ook namens alle medewerkers, 

Ruud van Zuilen 
Directeur Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof 

---

Bereikbaarheid
Het gebouw is gesloten voor publiek en medewerkers wordt verzocht thuis te werken. De kassa van de Agnietenhof is tot en met 31 mei 2020 gesloten. Op maandag, woensdag en vrijdag zijn wij tussen 10.00 en 12.00 uur telefonisch bereikbaar via 0344 673 500 en via kassa@cultuurbedrijftiel.nl.

TerugAdvertenties