Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Shakespeare by Heart - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
  • Shakespeare by Heart

    Pierre Bokma & Gijs Scholten van Aschat & Shakespeare by Night | za 11 juli



    Wij hebben goed nieuws voor iedereen die het theater net zo gemist heeft als wij! Op zaterdag 11 juli komen topacteurs Pierre Bokma en Gijs Scholten van Aschat naar de Agnietenhof en spelen zij twee keer de voorstelling Shakespeare by Heart. Er zijn twee speeltijden: 19.30 en 21.30 uur.

    “Mooi, ontspannen en met diepgang. Een voorstelling door twee rasacteurs, van wie het spelplezier afspatte.” (publieksreactie) 
    De twee acteurs nemen je mee in een luchtig college over de grootste toneelschrijver aller tijden. Met feitjes, achtergrondinformatie, humor, toelichting en scènes uit stukken als Richard II, Richard III, Hamlet, Romeo & Julia en Othello eren ze William Shakespeare en tonen aan dat zijn werk tijdloos en altijd actueel is. Een bijzondere, interactieve én unieke avond, want de voorstelling wordt slechts in een aantal theaters gespeeld.

    Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus bestel snel je kaarten >

    Deze voorstelling wordt aangeboden met inachtneming van de maatregelen van het RIVM. Zo kun je een duidelijke wandelroute volgen op 1,5 meter afstand van elkaar en de medewerkers. Ook zijn er extra hygiënemaatregelen.

    Terug