Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Tiel - Agnietenhof
 • Digitaal theatermagazine

  Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof in Tiel presenteert het Agnietenhof Magazine. Hiermee word je maandelijks op de hoogte gebracht van alle voorstellingen en films, ondersteund door video’s, unieke achtergrondinformatie, interviews en winacties.

  Bekijk hier het laatste Agnietenhof Magazine

  “Het digitale magazine is een belangrijke aanvulling op onze gedrukte jaarlijkse seizoensbrochure, tweemaandelijkse filmfolder en andere uitingen. Gedurende het seizoen komt er steeds meer materiaal van voorstellingen beschikbaar zoals scènebeelden, video’s en interviews. Door deze achtergrondinformatie toe te voegen in het digitale magazine, kunnen bezoekers beter selecteren en kijk je vaak met andere ogen naar een voorstelling”, vertelt directeur Ruud van Zuilen.

  Naast het maandelijkse magazine brengt de Agnietenhof specials uit voor liefhebbers van specifieke genres, zoals dans, muziek en toneel. Ook Vrienden van de Agnietenhof ontvangen voortaan een Vrienden-editie met extra informatie en speciale aanbiedingen voor Vrienden van de Agnietenhof.

  Meld je via Mijn Theater aan voor het maandelijks ontvangen van het Magazine.

  Terug  Advertenties