Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Tiel - Agnietenhof

Cadeaukaarten & Bonnen

PODIUM Cadeaukaart

Met de PODIUM Cadeaukaart kan de ontvanger kaartjes kopen voor een voorstelling of concert naar keuze. Als gever kunt u zelf de waarde bepalen. Ieder bedrag tussen de € 10,00 en € 150,00 is mogelijk. De waarde op de PODIUM Cadeaukaart is drie jaar geldig en door de ontvanger in één keer of in delen te besteden. Heeft u nog een theater- en concertbon? Maakt u zich geen zorgen: deze blijft onbeperkt geldig bij alle aangesloten verzilverpunten.

De PODIUM Cadeaukaart kunt u kopen aan de kassa of digitaal via www.podiumcadeaukaart.nl.

Let op: als u de PODIUM Cadeaukaart wilt gebruiken bij een online reservering, dan kan dat bij de allerlaatste stap in de betaalmodule (stap 4). Het invullen van kaartnummer en code gebeurt ná het kiezen van de bank en bezorging. 

De Nationale Bioscoopbon
De Nationale Bioscoopbon is verkrijgbaar als cadeaukaart in diverse designs en met een open waarde. Dat betekent dat u zelf een waarde kiest tussen de € 10,00 en  €150,00. De cadeaukaart is vervolgens in een keer of in delen te besteden. De Nationale Bioscoopbon is alléén te besteden voor kaarten van het Filmtheater.Advertenties