Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Tiel - Agnietenhof
 • Cadeaukaarten & Bonnen

  PODIUM Cadeaukaart

  Met de PODIUM Cadeaukaart kan de ontvanger kaartjes kopen voor een voorstelling of concert naar keuze. Als gever kunt u zelf de waarde bepalen. Ieder bedrag tussen de € 10,00 en € 150,00 is mogelijk. De waarde op de PODIUM Cadeaukaart is drie jaar geldig en door de ontvanger in één keer of in delen te besteden. Heeft u nog een theater- en concertbon? Maakt u zich geen zorgen: deze blijft onbeperkt geldig bij alle aangesloten verzilverpunten.

  De PODIUM Cadeaukaart van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof en Cultuurgebouw Zinder
  Leuk om te geven én te krijgen. Bestellen kan online via onderstaande button, bij de kassa in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof en bij de balie in Cultuurgebouw Zinder.

  Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd!    Inwisselen PODIUM Cadeaukaart 
  Inwisselen kan online tijdens het reserveren en aan de kassa in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof. Bekijk hier het programma >

   

  De Nationale Bioscoopbon


  De Nationale Bioscoopbon is verkrijgbaar als cadeaukaart. Als gever kunt u zelf de waarde bepalen (€ 10,00 tot €150,00). De cadeaukaart is vervolgens in een keer of in delen te besteden. De Nationale Bioscoopbon is alléén te besteden aan filmkaarten en alleen in te wisselen bij de kassa.

   

  Agnietenhof Restaurant Cadeaubon

  Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau? Of je geliefde, vriend, familie of relaties smakelijk verwennen? Geef een Agnietenhof Restaurant Cadeaubon t.w.v. € 25,- ! De Agnietenhof Restaurant Cadeaubon is verkrijgbaar aan onze kassa.  Advertenties