Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Tiel - Agnietenhof
 • Extra's rond voorstellingen & films


   

  Rond voorstelling en films kunt u verschillende extra's reserveren, zoals:

  Inleidingen

  Voorafgaand aan een aantal voorstellingen organiseren we een inleiding. Hierbij vertelt de regisseur, choreograaf, speler of een deskundige van buitenaf over de achtergronden en het maakproces van de voorstelling. Bij veel theaters betaalt u voor het bijwonen van een inleiding. Bij ons is het gratis, omdat wij u graag de kans bieden zich meer te verdiepen. Want: meer weten, is meer zien en meer genieten. Na een inleiding kijkt u met andere ogen. 
  De inleidingen starten altijd om 19.00 uur. Vanaf 18.30 uur kunt u uw toegangskaarten afhalen aan de kassa. De toegang is gratis maar omdat het aantal plaatsen beperkt is, dient u wel voor de inleidingen te reserveren. Reserveren kan via deze pagina.

  Theaterrestaurant

  In ons Theaterrestaurant kunt u voorafgaand aan een voorstelling of film uw avond ontspannen en smakelijk starten. Geniet van de gerechten van onze eigen kok. De menukaart wisselt regelmatig en is geïnspireerd door wat het seizoen te bieden heeft. Aan de basis staan pure ingrediënten, duurzaam en dagvers. Het restaurant is geopend op dinsdag-, woensdag-, vrijdag- en zaterdagavond. Wij verwelkomen u graag tussen 17.30 - 18.00 uur. 
  Op dinsdag- en woensdag kunt naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. De daghap kunt u tot 19.30 uur bestellen.
  Reserveren kan via deze pagina.

  Extra's bij films

  Rond de films kunt u genieten van een ladies arrangement, ontbijt, lunch of een Filmhap in ons restaurant. Via deze pagina kunt u zien bij welke films u iets extra's kunt reserveren.  Advertenties