Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Tiel - Agnietenhof
 • Speciale voorzieningen

  Pauzeservice

  Wij hanteren een portemonneeloze pauze. We zetten de drankjes voor u klaar op diverse plaatsen (sterke dranken en speciaalbieren tegen bijbetaling aan de bar). Hier serveren wij ook bier van de tap en diverse soorten koffie en thee.
  Bij voorstellingen zónder pauze bieden wij deze service aan ná de voorstelling. Zo ontvangt u bij de koffieconcerten in Zinder een kop koffie/thee na afloop. Deze service is niet van toepassing bij verhuringen, festivals, films en jeugdvoorstellingen.

  Gehoorversterkende installatie

  U kunt in beide zalen gratis gebruikmaken van een gehoorversterkende installatie, zowel met of zonder eigen hoortoestel. Meld u zich hiervoor voor aanvang van de voorstelling of film bij de kassa. De gehoorversterkende installatie wordt door de Commissie Toegankelijkheid van de Nederlandse Vereniging Voor Slechthorenden (NVVS) getest en gecertificeerd.

  Voorziening mindervaliden / rolstoelplaatsen

  De Agnietenhof is goed toegankelijk voor rolstoelhouders. In de Rabozaal zijn 3 en in de Kleine Zaal maximaal 4 rolstoelplaatsen beschikbaar. Wilt u hiervan gebruikmaken, meld dit dan bij de kassa zodat de juiste plaatsen worden toegewezen.  Advertenties