Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Speciale voorzieningen

Pauzeservice

Wij hanteren een portemonneeloze pauze. We zetten de drankjes voor u klaar op diverse plaatsen. Sterke dranken en buitenlandse bieren worden tegen een kleine bijbetaling vanuit de bars verstrekt. Hier serveren wij ook een vers getapt pilsje en diverse soorten koffie of thee. Bij voorstellingen zónder pauze bieden wij deze service aan ná de voorstelling. Deze service is niet van toepassing bij verhuringen, festivals, films, jeugdvoorstellingen en concerten in de Caeciliakapel.

Gehoorversterkende installatie

U kunt in beide zalen gratis gebruikmaken van een gehoorversterkende installatie, zowel met of zonder eigen hoortoestel. Meldt u zich hiervoor voor aanvang van de voorstelling of film bij de kassa. De gehoorversterkende installatie wordt door de Commissie Toegankelijkheid van de Nederlandse Vereniging Voor Slechthorenden (NVVS) getest en gecertificeerd.

Voorziening mindervaliden / rolstoelplaatsen

De Agnietenhof is goed toegankelijk voor rolstoelhouders. In de Grote Zaal zijn 3 en in de Rabozaal maximaal 4 rolstoelplaatsen beschikbaar. Wilt u hiervan gebruikmaken, meld dit dan bij de kassa zodat de juiste plaatsen worden toegewezen.Advertenties