Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Handig om te weten

Mijn Theater

Via Mijn Theater komt u in uw eigen account bij Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof en kunt u:

  • zien voor welke voorstellingen u kaarten heeft.
  • uw persoonsgegevens eenvoudig wijzigen (bijv. bij verhuizing).
  • aangeven welke informatie u van ons wilt ontvangen.
  • uw bestelgeschiedenis van de afgelopen jaren bekijken.

De tickets kunt u als print of via uw smartphone laten scannen.

Tegoed- en cadeaubonnen

Wij accepteren de PODIUM Cadeaukaart, Theater & Concertbon en Tegoedbonnen voor voorstellingen en concerten. De Nationale Bioscoopbon kunt u inleveren voor films. Onze Tegoedbonnen kunt u zowel voor films, voorstellingen als concerten gebruiken.
Bij de Agnietenhof kunt u de PODIUM Cadeaukaart ook kopen. Met de PODIUM Cadeaukaart kan de ontvanger kaarten kopen voor een voorstelling, concert of film naar keuze. Als gever kunt u zelf de waarde bepalen. Elk bedrag tussen € 10,- en € 150,- is mogelijk. De waarde op de PODIUM Cadeaukaart is door de ontvanger ineens of in delen te besteden. Heeft u nog een Theater- en Concertbon? Geen zorgen: deze blijft onbeperkt geldig bij alle aangesloten verzilverpunten. Wij accepteren geen VVV-bonnen of andere cadeaubonnen.

Laatkomers

Voor zowel gezelschap en publiek is het erg storend als er nog mensen binnen komen na aanvang van de voorstelling. Als laatkomer loopt u het risico dat u de zaal niet meer in kunt of een andere stoel krijgt toegewezen. Als er een pauze is, dan kunt u na de pauze uw plaats innemen. Een en ander geeft geen recht tot restitutie.

Verhindering

Bent u onverhoopt niet in staat om een voorstelling te bezoeken, dan kunt u uw kaarten ruilen voor een andere voorstelling of voor een tegoedbon die geldig is t/m 31 mei
in het volgende seizoen. De kaarten dienen 3 werkdagen voorafgaand aan de voorstelling in ons bezit te zijn (dit geldt ook voor de Vrienden). Als u e-tickets heeft, neemt u uiterlijk 3 werkdagen voor de voorstelling contact op met de kassa. Deze regeling is niet van toepassing op films.
De administratiekosten voor deze service zijn:

  • kaarten t/m € 15,00: € 2,85 per kaart
  • kaarten boven € 15,00: € 4,00 per kaart
  • Vrienden betalen deze administratiekosten niet!

Kaarten verloren

Bent u kaarten kwijt die op uw naam verstrekt zijn, vraag dan via kassa@cultuurbedrijftiel.nl nieuwe kaarten aan. Na bevestiging kunt u deze downloaden via Mijn Theater. Kopiekaarten zijn ook verkrijgbaar aan de kassa (kosten: € 2,- per kaart).

Uitvallen van een voorstelling

Indien Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof genoodzaakt is, om welke reden dan ook, een voorstelling te annuleren of te verplaatsen, dan krijgt u uiteraard de kosten van uw kaart vergoed, maar niet de kosten voor het toezenden.

Opnames niet toegestaan

Het is verboden om foto-, video- of geluidopnames te maken tijdens voorstellingen.

Mobiele telefoons

Mobiele telefoons dienen uitgeschakeld te zijn ter voorkoming van technische en artistieke storingen.

Eten & drinken

Het is niet toegestaan consumpties te nuttigen in de theaterzalen.

Balkon gesloten

Wij behouden ons het recht voor om bij bepaalde voorstellingen de balkons gesloten te houden.

Hulphonden zijn welkom

Neemt u uw hulphond mee? Laat het ons dan even weten via kassa@cultuurbedrijftiel.nl of telefonisch via 0344 - 673 500. Samen kunnen we kijken naar de beste plaats voor hond en baas.

Weet waar je koopt!

Er zijn veel websites actief die illegaal kaarten verkopen, ook voor voorstellingen in de Agnietenhof. Deze kaarten zijn vaak vele malen duurder dan de originele prijs. Bent u in het bezit van illegaal gekochte kaarten dan kan u de toegang geweigerd worden! Wij adviseren u alleen via de Agnietenhof kaarten aan te schaffen. Op www.weetwaarjekoopt.nl vindt u een lijst van officiële verkopers en tips hoe u kunt helpen doorverkoop te bestrijden.Advertenties