Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Tiel - Agnietenhof

Een veilig bezoek aan de Agnietenhof

Berichtgeving n.a.v. de persconferentie van vrijdag 26 november
Vanwege de nieuwe coronamaatregelen sluit de Agnietenhof tot en met zondag 19 december om 17.00 uur de deuren. Alle avondvoorstellingen/films t/m 19 december worden afgelast. De ochtendfilm Spencer en de middagvoorstelling De Verrukkelijke Kinderbakshow van De Grote Haay gaan wel door. Bezoekers met kaarten voor andere voorstellingen of films ontvangen een mail met meer informatie.

Vragen? De kassa is de komende weken telefonisch op dinsdag t/m vrijdag van 12:00-16:00 uur bereikbaar via 0344 – 673500 en per mail via kassa@cultuurbedrijftiel.nl.

Coronatoegangsbewijs
Bij een bezoek aan de Agnietenhof gelden de landelijke maatregelen voor evenementen. Dit betekent op dit moment dat het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht is om een coronatoegangsbewijs te hebben. Bij de ingang dient u dit te tonen, in combinatie met uw legitimatie. 
Er zijn drie opties voor het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs: volledige coronavaccinatie, herstelbewijs of een (maximaal 24 uur oud) testbewijs (niet via GGD). Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.
Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van uw persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Check voorafgaand vóór uw bezoek aan de Agnietenhof of uw QR-code werkt en staat ingesteld op Nederland. 

Heeft u geen smartphone? Of wilt u uw coronabewijs liever op papier? Of gaat u naar een activiteit met mensen zonder app? Dan kunt u het coronabewijs voor uzelf of uw kinderen ook printen via de website www.CoronaCheck.nl

Let op: het gele boekje en het vaccinatiebewijs van de GGD zijn niet geldig.Advertenties