Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Tiel - Agnietenhof


FAQ

Heeft u kaarten voor de film of voor een voorstelling? Zodra we weten of deze verplaatst of geannuleerd wordt ontvangt u van ons een e-mail.
 

Veelgestelde vragen over Agnietenhof in coronatijd
 

 • Moet ik een mondkapje dragen in de Agnietenhof?
  Vanaf 1 december geldt er in openbare ruimten een mondkapjesplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. Dit geldt ook voor bezoekers van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof. Zodra u op uw stoel zit kunt u uw mondkapje afzetten. Wij verzoeken u uw eigen mondkapje mee te nemen.
 • Welke maatregelen hebben jullie genomen om de 1,5 meter afstand te bewaren?
  - Uw kaartje wordt veilig gescand vanachter een spatscherm.
  - In de toiletruimtes mogen maximaal 2 personen tegelijkertijd aanwezig zijn. De deuren naar deze ruimtes blijven geopend, zodat hier voldoende zicht op is en u geen deurklinken hoeft aan te raken.
  - Bij het binnenlopen van de zaal krijgen bezoekers een plaats toegewezen door een medewerker. Bezoekers lopen door tot het einde van de rij en daar schuiven de volgende bezoekers dan weer aan (met een aantal stoelen ertussen, zodat de 1,5 meter gewaarborgd wordt). Bezoekers hoeven dus niet voor elkaar door te lopen. Ook wordt er elke keer een rij vrijgelaten.
  - We verzoeken bezoekers om na afloop te blijven zitten en te wachten tot onze medewerkers laten weten in welke volgorde u de zaal mag verlaten en in welke richting.
  - Lees hier het volledige protocol.
 • Ik heb kaarten voor een voorstelling/film die niet door kan gaan vanwege de coronacrisis. Wordt de voorstelling/film geannuleerd of verplaatst?
  We streven ernaar alle voorstellingen/films te verplaatsen naar een nieuwe datum. Zodra duidelijk is of de voorstelling verplaatst of geannuleerd wordt, ontvangen bezoekers met kaarten een e-mail (check ook uw spambox).
 • Ik wil met iemand naar de film/voorstelling, maar we komen niet uit hetzelfde huishouden. Mogen we samen naar de Agnietenhof?
  Ja, u bent welkom in de Agnietenhof en krijgt plaatsen in de zaal met voldoende afstand. U kunt voor maximaal 4 personen kaarten bestellen via de website. Let op dat u voor de prijssoort Regulier Alleen, Vriend Alleen of FilmVriend Alleenkiest. Zo weten wij dat u niet uit hetzelfde huishouden komt.
 • Waarom kan ik geen kaarten bestellen voor voorstellingen vanaf september 2021?
  Deze voorstellingen zijn verplaatst vanwege de coronamaatregelen. Tickets die bezoekers al gekocht hebben blijven geldig, maar vanwege alle onzekerheden is het nu niet mogelijk om nieuwe kaarten te bestellen voor deze voorstellingen.
 • Op mijn toegangskaartje staat ‘plaats wordt toegewezen'. Wat betekent dit?
  In verband met de 1,5 meterregeling wijzen de medewerkers u op de middag/avond zelf een stoel toe. Tussen personen/duo’s/groepjes worden altijd een aantal stoelen vrijgelaten en om-en-om zal een gehele rij zijn afgesloten voor bezoekers.
 • Zijn de bar en het Theaterrestaurant geopend?
  Met ingang van 5 juni 2021 is de bar geopend voorafgaand aan de film. 
  Het Theaterrestaurant is tijdelijk gesloten.
  Lees hier het protocol >
 • Ik heb een voucher/digitaal tegoed van de Agnietenhof ontvangen. Hoe werkt dit?
  - Als u in het verleden een voucher heeft ontvangen, is dat nu omgezet in een digitaal tegoed. 
  - Het saldo van uw digitaal tegoed is te bekijken in uw Mijn Theater-account onder het kopje ‘Uw tegoeden’. 
  - U kunt uw digitale tegoed inwisselen bij een online bestelling, maar ook aan de theaterkassa of bij een telefonische reservering. 
  - Bij een online bestelling ziet u uw tegoed bij het afrekenscherm onder het kopje ‘Digitaal tegoed inwisselen’. 
  - Klik op ‘inwisselen’ om het tegoed te gebruiken. 
  - Is het te betalen bedrag hoger dan het digitaal tegoed, klik op ‘Afrekenen met iDeal’ of ‘Afrekenen met PodiumCadeauKaart’ om het restant af te rekenen. 
  - Is het te betalen bedrag lager dan het digitaal tegoed, dan blijft het restant van het tegoed beschikbaar tot uw volgende bestelling of tot het einde van de geldigheidstermijn.
  - U kunt uw tegoed ook verzilveren door het invoeren van een bij het tegoed vermelde code. Het tegoed is daarmee overdraagbaar aan anderen als u de code met hen deelt.

 • Er is iets misgegaan tijdens het online bestellen van kaarten, wat nu? 
  Gebruikt u de internetbrowser Internet Explorer? Dan kan het zijn dat het niet lukt om kaarten te bestellen. Ons ticketsysteem ondersteunt namelijk geen Internet Explorer. Heeft u moeilijkheden ondervonden met het kopen van tickets, of een andere vraag of opmerking?
  Meld dit dan telefonisch via: 0344 673 500 of via kassa@cultuurbedrijftiel.nl 
 • Ik kan mijn gekozen stoelen niet opnieuw reserveren. Wat nu?
  De stoelen worden vastgehouden met een systeembeveiliging en na ongeveer 45 minuten weer vrijgegeven.
 • Ik ben verhinderd, wat nu?
  Tot 3 werkdagen voor de voorstelling kunt u uw kaarten annuleren (u ontvangt een tegoedbon) of ruilen voor een andere voorstelling. U dient hiervoor uw kaarten te retourneren (e-tickets kunt u mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl, andere kaarten kunt u inleveren bij/opsturen naar de kassa). De administratiekosten voor deze service zijn:
  - kaarten t/m € 15,00: € 2,85 per kaart
  - kaarten boven € 15,00: € 4,00 per kaart
  Vrienden betalen deze administratiekosten niet!
 • Kan ik online betalen met mijn Podium CadeauKaart?
  Ja, dit is mogelijk. Kies hiervoor in het betaalscherm voor Podiumkaart (online). Hier wordt gevraagd naar het kaartnummer en de verificatiecode. Voor de verificatiecode krast u op de achterzijde het zilveren vlakje open.
 • Moet ik mijn reservering annuleren als ik onverhoopt niet naar het Theaterrestaurant kom?
  Ja. U kunt dit zowel telefonisch via 0344 673 500 (na 17.00 uur via 0344 673 575) als per e-mail doorgeven.
 • Hoe word ik Vriend/FilmVriend?
  Vrienden genieten van allerlei voordelen. U vindt de informatie hierover via de volgende link: Vrienden worden.
 • Welke cadeaukaarten / bonnen accepteren jullie?
  Wij accepteren de Podium Cadeaukaart, Theater & Concertbon, Agnietenhof Tegoedbon, de Nationale Bioscoopbon (films) en onze eigen cadeaubon voor het Theaterrestaurant.
 • Welke cadeaukaarten verkopen jullie?
  Wij verkopen de Podium Cadeaukaart, de Nationale Bioscoopbon (films) en de cadeaubon voor ons Theaterrestaurant.
 • Waar kan ik parkeren?
  U kunt parkeren in de naastgelegen parkeergarage Westluidense Poort bij cultuurgebouw Zinder of op een van de andere parkeerplekken in Tiel. Bekijk hier meer informatie over het parkeren.
 • Ik ben mijn kaarten kwijt, wat nu?
  U kunt aan de kassa kopiekaarten krijgen. De kosten hiervoor zijn € 2,- per verloren kaart.

Meer informatie vindt u hier.Advertenties