Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.

Routebeschrijving

Auto route

Tiel ligt aan de A15 Nijmegen-Gorinchem. U kunt kiezen tussen de afslagen Tiel (33) en Tiel-West (32).

Wegwerkzaamheden A15 ter hoogte van Tiel 

Vrijdag 22 september 2017 21:00 uur tot en met maandag 25 september 2017 05:00 uur vinden er wegwerkzaamheden plaats aan de A15. Weekendafsluiting van de A15 komende vanuit Nijmegen richting Rotterdam ter hoogte van Tiel. Verkeer wordt omgeleid via de N233-N320 richting Utrecht/Rotterdam en via de N323-N322 richting Den Bosch/Zaltbommel. Lokaal verkeer uit Tiel wordt via af- en toerit Wadenoijen omgeleid.

Het weekend daarna, vrijdagavond 29 september tot maandagochtend 2 oktober, is de A15 dicht voor het verkeer in de richting Nijmegen tussen knooppunt Deil en aansluiting Wadenoijen (afslag 31). De werkzaamheden bestaan uit onderhoud aan het viaduct over het spoor ter hoogte van Wadenoijen. U dient rekening te houden met verkeershinder: een langere route en een langere reistijd.

Afslag Tiel (33)

 • na afslag richting centrum, aan de linkerkant ziet u dan Hotel Van der Valk Tiel.
 • weg volgen tot u onder een viaduct doorgaat, daarna op rotonde rechts, daarna rechtdoor rijden
 • links ziet u wanneer u de heuvel op gaat een benzinestation, daarna een groot parkeerterrein aan de rivier de Waal met 700 plaatsen.  
 • let op: niet parkeren op de Veerweg of op de smalle strook bij het benzinestation (Havenkade), want dat zijn plaatsen voor kortparkeren of vergunninghouders. 

Afslag Tiel-West (32)

 • bovenaan afslag richting Tiel, u ziet dan rechts de McDonalds
 • 1ste rotonde recht oversteken, u rijdt dan na een stukje Tiel binnen
 • alle rotondes die u tegenkomt rechtdoor 
 • na de 5e ziet u rechts de rivier de Waal met een groot parkeerterrein eraan met 700 plaatsen
 • let op: niet parkeren op de Veerweg of op de smalle strook bij het bezinestation (Havenkade), want dat zijn plaatsen voor kortparkeren of vergunninghouders. 

Voor meer informatie over eventuele wegwerkzaamheden verwijzen wij naar www.bereikbaargelderland.nl. Klik hier voor actuele informatie over parkeren. 

Parkeren

Parkeergarage Westluidense Poort
U kunt parkeren in de naastgelegen parkeergarage Westluidense Poort, bij cultuurgebouw Zinder. In de garage gelden dezelfde tarieven als op de parkeerterreinen rond de binnenstad, € 1,38 per uur.  

Deze parkeergarage werkt volgens het systeem van kenteken-parkeren. Er is dus geen slagboom. Camera’s registreren uw kenteken bij het in- en uitrijden. U krijgt dan ook geen kaartje. Tot 22.00 uur kunt u de parkeergarage inrijden. Uitrijden kan altijd.

Er zijn zes betaalautomaten verdeeld over drie locaties: aan de Rechtbankstraat, aan de Koninginnestraat en bij Zinder (deze ingang is te bereiken via de garage). Bij terugkomst voert u uw kenteken in op het scherm naast de deur om deze te openen. Vervolgens voert u nogmaals uw kenteken in op de betaalautomaat en krijgt u te zien hoeveel u moet betalen. Het is dus belangrijk om uw kenteken te onthouden. Naast het gebruik van de betaalautomaten kunt u ook betalen via de parkeer-app Yellowbrick.

Alternatieve parkeerlocaties 
Graag wijzen wij u op een viertal andere mogelijkheden om uw auto te parkeren op 10 minuten loopafstand van de Agnietenhof:
- Het Taluud (achter de Rabobank) aan de Stationsstraat
- Oude Haven
- Burgemeester Hasselmanplein
- Brugstraat (met parkeerschijf, zie voorwaarden ter plaatse)
- De Santwijckse Poort

Let op: parkeren op het direct naastegelegen Bleekveld is alleen nog voor vergunninghouders. 

Voor meer en actuele informatie over parkeermogelijkheden en tarieven verwijzen wij u graag naar www.tiel.nl de website van de Gemeente Tiel.

Koopzondagen 2017: 3 september, 17 september, 1 oktober, 5 november, 3 december, 17 december en 24 december

Looproute vanaf station Tiel

10 à 15 minuten lopen

 • Loop het station uit aan de kant van het stationsgebouw
 • Loop aan de linkerkant het Stationsplein op (met uw rug naar het stationsgebouw)
 • Houdt links aan en loop de Dr. Schaepmanstraat in
 • Aan het einde links af, de Prinses Beatrixlaan op (Shell tankstation links op de hoek)
 • Rechtsaf over de eerste brug
 • Rechtdoor de winkelstraat in (Hoogeindsestraat)
 • Vierde straat rechts (Kerkstraat)
 • Alsmaar rechtdoor tot u op een plein komt en links van u het theater ziet

Treintaxi/Regiotaxi

De regiotaxi rijdt met een verkorte voorrijdtijd van 20 minuten vanaf NS-station Tiel tussen 6 uur 's morgens en 1 uur 's nachts. Opstapplaats is bij de speciale meldzuil op het voorplein van het treinstation. Reizigers betalen voor het aantal zones en de opstapzone. Deze extra service geldt niet voor reizigers die de rit op een andere manier bestellen, bijvoorbeeld vooraf telefonisch.Advertenties