Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Programma - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof

   

  Cabaret

  Een avond in het theater geeft je tranen van het lachen! Bekijk op deze pagina alle cabaretvoorstellingen die dit seizoen te zien zijn in Schouwburg Agnietenhof in Tiel.

  Geen voorstellingen gevonden

   

  Van bekende cabaretiers tot nieuw talent

  Bekende artiesten als Daniël Arends, Tineke Schouten, Jan Jaap van der Wal en Claudia de Breij zijn te zien in onze Tielse schouwburg. Maar zoals elke grote naam is iedereen klein begonnen en vind je dus ook beginnend talent op ons toneel. Denk aan Tobi Kooiman, Gavin Reijnders en Sezgin Güleç.

  Tranen van het lachen

  Ben jij klaar voor een avond superhard lachen met vrienden of familie? Dan is een cabaretshow zeker iets voor jou. Niets beter dan samen plezier maken en genieten van de vaak hilarische sketches, maar ook mooie liedjes van de beste artiesten. Dit seizoen zie je onder meer René van Meurs, Christel de Laat, Pieter Derks en Theo Maassen.

  Nog lang niet naar huis!

  Voor iedereen die de avond nog wat langer wil maken hebben wij een speciaal Borrel Arrangement. Na afloop van de voorstelling serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in de foyer. Zo kun je die ene grap nog eens navertellen en samen nagenieten van de voorstelling.