Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Programma - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof

   

  Film

  Welkom bij het Filmtheater van Tiel! Hieronder vind je de filmagenda voor de komende periode. Elke twee maanden wordt er een nieuw programma bekendgemaakt. 

  Geen voorstellingen gevonden

   

  Een avondje naar de bioscoop doe je in hét Filmtheater van Tiel: de Agnietenhof! Elke week kun je genieten van een breed aanbod van films uit alle windstreken. 
  Elke dinsdag- en woensdagavond is het filmavond en draaien we als filmhuis titels met bekende namen, films door grote regisseurs of juist de award-winnaars. 

  Geniet van een speciale filmgelegenheid

  Een keer per maand organiseren wij op zondag een Ontbijtfilm. Je raadt het al: voorafgaand aan de film serveren we een heerlijk ontbijt met diverse broodjes, beleg, fruit, sapjes en natuurlijk koffie en thee. Dat niet alleen, er zijn ook documentaire specials, een literatuurreeks en eens per maand kun je naar de Friday Night Film.  

  Filmliefhebbers worden FilmVriend 

  Ga je vaak naar de film in de Agnietenhof? Dan kan het voordeliger zijn om je aan te melden als FilmVriend. Voor € 10,- per seizoen ontvang je € 1,- korting op maximaal vier kaarten per film. Bovendien ontvang je naast de digitale nieuwsbrief elke twee maanden de nieuwe filmfolder in de bus. Ga je ook graag naar voorstellingen? Dan kun je wellicht beter kiezen voor een regulier Vriendenlidmaatschap. Je krijgt dan naast deze filmvoordelen nog een heleboel andere voordelen.