Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
 • Deel pagina 
  FacebookTwitterMeer...
  • Nederlands Dans Theater 2 Symphysis

  Datum

  dinsdag 14-04-2015

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Grote Zaal

  Genre

  Dans

  Prijs/korting

  Rang 1: € 23,50  
  Rang 2: € 21,00  
  CJP korting € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

  Nederlands Dans Theater 2

 • Symphysis

  Virtuoze en expressieve dans met verbluffende techniek

  Ook dit seizoen komt een van de meest toonaangevende moderne dansgezelschappen van de wereld naar de Agnietenhof. Nederlands Dans Theater 2 geeft jonge dansers de kans een zo breed mogelijk palet aan dansstijlen te ervaren. Dat ziet u zeker terug in het veelzijdige programma Symphysis. Zo ziet u o.a. Left right left right van Alexander Ekman, een bijzondere choreografie waarbij zeventien dansers op loopbanden alles uitvoeren. En in I new then brengt Johan Inger vier meiden en vijf jongens tot grote hoogten op songs van Van Morrison. Kortom, een avond die de echte dansliefhebber niet mag missen!

  www.ndt.nl

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling kunt u eten in ons theaterrestaurant. 
  Ontvang 10% korting in ons restaurant voorafgaand aan de voorstelling die u in abonnement gekocht heeft op vertoon van uw entreekaart!

 • Anders kijken en anders luisteren
  De inleidingen starten altijd om 19.00 uur. Na de inleiding heeft u altijd nog even de de gelegenheid om uw benen te strekken voordat de voorstelling begint.  Advertenties

  http://www.rsglingecollege.nlhttp://www.dierenpensiondebommel.nlhttp://www.interaktiel.nlhttp://www.sportforall.nlhttp://www.schoonmaakbedrijf-boeters.nlhttp://www.avambouw.comhttp://www.vandenheuveluitvaartzorg.nlhttp://www.hoobroeckx-schilders.nl/http://www.denoudensteegh.nl/http://tikimedia.nl/http://www.ristorante-rossetti.nl/http://www.autobedrijfbaauw.nl