Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Bestel de nieuwe brochure

Informatie


DatumAanvang
di 14-04-201520:00 uurBestelBestel rolstoelplaats
ZaalGenre
Grote ZaalDans
Prijs & Korting
Rang 1
€ 23,50  

Rang 2
€ 21,00  

CJP korting € 2,50 Inleiding € 0,00
EXTRA'S
Voorafgaand aan deze voorstelling kunt u eten in ons theaterrestaurant.

Theaterrestaurant

Lekker eten, een mooie voorstelling of film en een drankje na afloop: alles onder één dak

 In een sfeervolle ambiance genieten van mooie gerechten. Niet te gecompliceerd, vers en eerlijk, en een heerlijke espresso of cappuccino toe. De menukaart is vanaf oktober op onze site te zien.  Ons restaurant is iedere avond open als er voorstellingen zijn op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Wij zorgen er voor dat u op tijd bent voor de voorstelling/film.

Ontvang 10% korting in ons restaurant voorafgaand aan de voorstelling die u in abonnement gekocht heeft op vertoon van uw entreekaart!

 


Of
Bezoek om 19.00 uur de gratis inleiding.

Inleiding

Anders kijken en anders luisteren
Vaak is het fijn of interessant om meer te weten over een voorstelling. Daarom organiseert Schouwburg Agnietenhof bij een aantal voorstellingen een inleiding. Hierbij vertelt de regisseur, choreograaf, speler of een deskundige van buitenaf over de achtergronden en het maakproces van de voorstelling.

Aanvangstijd en duur van de inleiding
De inleidingen starten altijd om 19.00 uur. Na de inleiding heeft u altijd nog even de de gelegenheid om uw benen te strekken voordat de voorstelling begint. Plaats in winkelmandje
Bestel rolstoelplaats

Nederlands Dans Theater 2

TheaterrestaurantInleiding

Symphysis

Virtuoze en expressieve dans met verbluffende techniek

Ook dit seizoen komt een van de meest toonaangevende moderne dansgezelschappen van de wereld naar de Agnietenhof. Nederlands Dans Theater 2 geeft jonge dansers de kans een zo breed mogelijk palet aan dansstijlen te ervaren. Dat ziet u zeker terug in het veelzijdige programma Symphysis. Zo ziet u o.a. Left right left right van Alexander Ekman, een bijzondere choreografie waarbij zeventien dansers op loopbanden alles uitvoeren. En in I new then brengt Johan Inger vier meiden en vijf jongens tot grote hoogten op songs van Van Morrison. Kortom, een avond die de echte dansliefhebber niet mag missen!

www.ndt.nl

Deel deze voorstelling:  
|